Werken zonder diploma

Je hebt geen diploma maar wilt heel graag aan de slag, dat kan! Want ook werken zonder diploma is bij ons mogelijk. Het kan zomaar zijn dat je destijds je diploma door welke omstandigheden dan ook niet hebt kunnen behalen maar nu, een paar jaar later thuis zit en bedenkt dit is ook niet wat ik wil…

Werken is voor iedereen als de wil er is, zijn we al op de helft. Voor sommige vacatures is het nodig certificaten te behalen maar uiteraard is het mogelijk deze in goed overleg met jou als werknemer te behalen.

Het VCA- certificaat is bij, bijna, al onze opdrachtgevers verplicht maar geen zorgen wij helpen je aan de benodigde boeken en ben je bij ons aan het werk en in de tussentijd geslaagd voor dit certificaat dan betalen wij de kosten aan je terug. Zo is het mogelijk om bij alle opdrachtgevers aan de slag dat is niet alleen voor jou, maar ook voor ons een groot voordeel.

Als je aan de slag wilt zonder diploma moet je er wellicht rekening mee houden dat je niet terecht komt in de functie van jou droombaan, maar alle vacatures die wij aanbieden zijn voor die gene die écht aan de slag willen. Schoonmaak, logistiek, administratief, industrieel, bouw of groenvoorziening bij ons is alles mogelijk. Ons doel is jou voor een korte- of juist langere periode aan de slag te krijgen bij één van onze opdrachtgevers.

Als jij akkoord gaat met ons voorstel zodat je lekker aan de slag kunt dan krijg je salaris uitbetaald op basis van het bijbehorende CAO, je bouwt daarnaast ook gewoon vakantiegeld op en wij bieden je de zekerheid dat je altijd netjes, op tijd en op de afgesproken datum je salaris van ons ontvangt.