Kinderkleding voor een weeshuis in India

kinder kleding

India heeft mij ontzettend veel gegeven. De cursus die ik in India heb gevolgd tot yoga lerares heeft mijn leven compleet veranderd. Mijn drukke, stressvolle bestaan waarin ik veel werkte, altijd bezig was, onzeker was en mijzelf volledig was kwijtgeraakt, ligt nu achter mij. Ik heb mijn leven compleet omgegooid. Nu draait mijn leven om meditatie, in vervoering raken en al deze positieve dingen overbrengen op mijn studenten.

Ik vind het fantastisch om elke dag op te kunnen staan zonder meteen een stressvol gevoel te krijgen. Ik kijk niet meer meteen op mijn telefoon als ik wakker word. Mijn telefoon laat ik altijd in een andere kamer. Ik word rustig wakker, sta op uit mijn bed en ga meteen naar de meditatieruimte. Zo begin ik mijn dag. Elke dag, zonder uitzondering. Ik wil nooit meer een dag zonder meditatie en zonder in vervoering raken.

Ik sta elke dag op om 6 uur. Ik begin dan mijn dag met 2 uur meditatie, waarin ik yoga oefeningen uitvoer, mediteer, tot mezelf kom en in vervoering raak. Na meestal ongeveer 2 uur, ga ik naar de wc en ga ik ontbijten. De eerste lessen beginnen vaak om 10 uur pas. Het is me enkele keren overkomen dat de eerste studenten aanbelden terwijl ik nog in vervoering zat. Wanneer ik in vervoering ben, ben ik mij totaal niet meer bewust van de menselijke wereld. Ik ben totaal gefocust op de energie en krachten om mijn heen en in mij.

Normaal geraak ik uiteindelijk weer uit vervoering door de drang om naar de wc te gaan. Enkele keren was dit dus niet het geval. Opeens schrok ik wakker van de deurbel. Dan bleek dat de eerste studenten al enkele minuten aan het aanbellen waren. Doordat ik in vervoering zat, had ik dit totaal niet door. Gelukkig vinden ze het niet erg. Ze begrijpen mij volledig.

 

Kinderkleding inzamelactie voor India

Als dank voor dit fantastische cadeau wat India mij heeft gegeven, wil ik nu graag wat terug doen. Daarom ben ik een inzamelactie begonnen voor kinderkleding voor een weeshuis in Calcutta. De kinderkleding is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. De kinderen in India zijn kleiner van stuk dan Nederlandse kinderen. Je kunt je dus een voorstelling maken van de maten die nodig zijn. Ik zal de kinderkleding persoonlijk brengen. Ik ken de leiding van het weeshuis. Zij hebben aangegeven behoefte te hebben aan kinderkleding. Ik zal de kinderkleding die ik ontvang als donatie aanvullen met kinderkleding die ik zal kopen bij Amazingkids.nl, zodat alle benodigde maten aanwezig zullen zijn.

 

Terug naar Home