Energie en vervoering

Vergelijk energie

Je kunt op verschillende manieren energie vergelijken. Dit kun je doen door zelf een vergelijking te maken van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland. Je moet hier dan wel een poos voor uit trekken want het vergelijken van alle tarieven, contracten en voorwaarden neemt wat tijd in beslag. Je kunt ook gebruik maken van een online energievergelijker. Vergelijk energie bij Consumind en je bent binnen 5 minuten tijd klaar! Ook kun je direct overstappen zonder zelf alles te hoeven regelen. Prettig geregeld!

Online vergelijken overstappen

Je kunt direct bij Consumind energieleveranciers vergelijken en overstappen. Het enige dat je nodig hebt is de postcode, huisnummer en een recentelijk jaarverbruik van jouw woning. Je krijgt op basis van deze gegevens drie persoonlijke aanbiedingen waarmee je kunt besparen. Zit er een geschikt contract voor je bij en wil je overstappen? Dan kun je dit direct via de website regelen. Consumind regelt verder de gehele overstap voor je.

Veertiendagen bedenktijd

Wanneer je een overstap maakt heb je altijd veertiendagen wettelijke bedenktijd. Mocht je in deze veertiendagen een andere aanbieding krijgen of toch niet willen overstappen? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Je maakt dan geen gebruik van de voordelige tarieven en je zult een overstap zelf moeten regelen. Vaak loop je dan een flinke besparing mis van soms wel 300 euro.

Kosteloos en vrijblijvend

De overstapservice van Consumind is volledig kosteloos en vrijblijvend. Wil je alleen vergelijken en niet overstappen? Dan kan dat natuurlijk ook. Je bent niet verplicht om een overstap te maken. Stap je wel over? Dan regelt Consumind kosteloos jouw overstap. Zo heb je geen extra kosten en hoef je zelf alleen maar de meterstanden door te geven.

Vergelijk energie binnen 5 minuten en bespaar

Je kunt via Consumind al binnen 5 minuten een vergelijking maken en direct besparen. Je bent niet zoveel tijd kwijt en houd ook nog eens geld in je zak voor belangrijkere zaken. Dat is toch mooi meegenomen. Vergelijk energie daarom binnen 5 minuten via Consumind en stap over. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom.